Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020

Contact

Contactează-ne!

Pastram legatura

Telefon

0756011071

Email

info@artisanadecor.ro

Bine ai venit în magazinul atelierului nostru!

Sunt Oana, mamica a 4 copii minunati, dintre care cea mai mica este fetita noastră, Ana. De aici, Artis Ana 😊

Ne-am specializat in personalizarea prin pictura a mobilierului si a altor mici obiecte decorative, pentru a se potrivi dorintelor si stilului individual al clienților nostri.

Avem experienta in transformarea unor piese de serie in piese de exceptie, pline de farmec si mai ales unicate. Pentru aceasta, combinam pictura cu o serie de tehnici artistice pentru a obtine efecte deosebite de decorare.

Lucram cu o varietate de materiale, inclusive lemn, metal, ceramică și abordăm o paleta largă de stiluri,  de la traditional la modern.

Fie ca te gandesti la un model specific, sau doar ne poti sugera ce ti-ai dori, te putem ajuta să creezi piesa perfecta pentru casa ta sau pentru biroul tau.

Pe langa realizarea mobilierului personalizat/decorat, oferim și o serie de servicii pentru personalizarea obiectelor mici, precum aplicarea logo-ului prin pictura, sablon sau gravare.

In atelierul nostru făurim daruri cu o patina speciala, sau te ajutam sa adaugi o tușă personala obiectelor din viața de zi cu zi.

Imi doresc ca lucrările realizate in atelierul nostru sa aduca bucurie și culoare în orice încăpere, să creeze o atmosferă caldă și plină de farmec.

Iți mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acorzi în realizarea obiectelor personalizate pe care le dorești.

Abia asteptam sa dam viața noilor tale idei sau sa iti prezentam proiectele noastre speciale!